Over JET & JIJ

JET & JIJ is er voor het welbevinden van de mens. Welbevinden betekent lekker in je vel zitten en tevreden zijn in het dagelijks leven. JET & JIJ geeft één op één aandacht en ontzorgt. Zo dragen wij bij aan de kwaliteit van jou leven!

Samen met de cliënt ondernemen wij activiteiten in en om het huis of gaan wij eropuit. Dit alles afgestemd op de wensen en behoeften van jou/de cliënt. Wij denken in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden. Door onze kennis en ervaring spelen wij hier haarfijn op in. Met ons team, ontzorgen wij familie en mantelzorgers en maken wij het leven voor jou leuker. JET & JIJ komt bij je thuis in je eigen vertrouwde omgeving.

 

Wij bieden onze dienstverlening aan in: Beers, Beugen, Boxmeer, Cuijk, Escharen, Gassel, Gennep, Grave, Groeningen, Haps, Holthees, Katwijk, Landhorst, Langenboom, Ledeacker, Linden, Maashees, Mill, Oeffelt, Oploo, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Sint Agatha, Sint Anthonis, Sint Hubert, Stevensbeek, Velp, Vianen, Vierlingsbeek, Vortum-Mullem, Wanroij, Westerbeek en Wilbertoord. 

 

Contact opnemen?

Onze kracht


Individuele aandacht voor iedereen

Sterk in oplossingsgericht denken

Het creëren van een vertrouwde omgeving

Jarenlange kennis & ervaring

Het team

Ontmoet het team! Wil je meer over ons weten?  Neem contact op en wij maken graag kennis met jou. 


Jolanda Cornelissen

Thea van den Tillaart

Sonja van den Elzen

Jacqueline Wijnhoven

Cliënten aan het woord


Goede ideeën en oplossingen

Toen ik hulp zocht voor mijn moeder heb ik contact met Jacqueline Wijnhoven gezocht. Ze kon een gedeelte helpen en heeft mij verwezen naar JET & JIJ omdat ze goede ervaringen met jullie had. Mam en ik hebben ook met jullie heel veel goede ervaringen.

Lees meer »

Waardevol voor de cliënten

Ik kwam via via terecht bij JET & JIJ en dacht gelijk dit is waardevol voor de cliënten waar ik mee werk, namelijk mensen met een verstandelijkebeperking. Voor 2 cliënten van mij die zelf geen familie meer hebben is de komst van JET & JIJ heel waardevol.

Lees meer »

Korte lijntjes en toegankelijk

JET & JIJ is een prettige organisatie waarbij de lijntjes kort en toegankelijk zijn. Het geeft enorme meerwaarde in de kwaliteit van levenvoor kwetsbare mensen, met name als er weinig netwerk voor deze doelgroepen zijn. Een vast gezicht met een leuke activiteit, en heelbelangrijk echt persoonlijke aandacht.

Lees meer »

Vertrouwen in JET & JIJ

Wij zijn in contact gekomen met JET & JIJ via de zorgmedewerkers van de Buitenhorst. We hebben een gesprek gehad waar jullie alles netjeshebben uitgelegd wat JET & JIJ inhoud. Toen hebben we de keuze gemaakt om dit te proberen.

Lees meer »

Mam kijkt uit naar jullie bezoekjes

Mijn moeder is heel tevreden en kijkt uit naar het wekelijks bezoekje van JET & JIJ. Ze vind het heerlijk om buiten te wandelen en dat jullie dit ook doen zodra het weer het toelaat. Ook van de spelletjes, muziek luisteren, activiteiten etc. geniet ze volop. Het WhatsApp-contact, zo nu en dan een foto wat jullie met mam doen, is voor ons familie erg leuk om te zien.

Lees meer »

Ook een ervaring delen? We zijn benieuwd!